Der var engang!
Det hele begyndte i 1991 med overnatninger i Prag – sådan “lidt for sjov” – men det skulle hurtigt vise sig at rigtig mange danskere ønskede at besøge denne pragtfulde by – én af Europas aller smukkeste og hyggeligste. Senere udvidede vi programmet med bl.a. Berlin, Wien, Rom og Toscana.
Kontaktoplysninger:
Binggeli Travel
Østerøvej 17, 5800 Nyborg
Telefon: 6530 1640
info@binggeli-travel.dk
Hvad får du ud af at være kunde hos Binggeli Travel?
Hos Binggeli Travel får du først og fremmest en personlig betjening. Vi kender personligt de fleste af stederne og mange af vores værter har vi haft siden vi startede i 1991. Det betyder at vi kan rådgive og vejlede dig med stor erfaring og med stor hensyntagen til dine ønsker.
Vi har direkte kontakt med de fleste af vores værter, så vi begrænser antallet af fordyrende mellemled. Det skulle gerne betyde nogle konkurrencedygtige priser, som du kan være tilfreds med.
Vi er et lille rejsebureau og vi er derfor nødt til at have ekstra opmærksomhed på at yde en god service. Det betyder at vi næsten altid kan kontaktes – på mail eller på telefon – uanset hvornår på dagen eller ugen du har brug for det.

Send os gerne en e-mail med beskrivelse af dine ønsker, så vender vi tilbage snarest muligt

Alle priser er opgivet af vores samarbejdspartnere og vi tager derfor forbehold for fejl og evt. prisstigninger på de enkelte destinationer.