Praktik ved bestilling:
Når indkvarteringen er bestilt, sender vi en ordrebekræftelse på bestillingen. Depositum skal herefter indbetales med det samme (25% af beløbet – dog 30% for Toscana og Rom) og resten senest 30 dage før afrejsen (6 uger før ankomstdato for Toscana og Rom). Når sidste indbetaling er registreret sender vi:
● Navn og adresse på opholdsstedet
● Rutebeskrivelse med kort eller kortskitser/GPS.
● Navn og tlf. nummer på evt. kontaktperson.
● Evt. praktiske oplysninger.
Alle vore overnatningssteder er udstyret med rent sengelinned og håndklæder og der kommer ikke extra udgifter i form af gas, el og varme med mindre det er anført. Det vil også fremgå om slutrengøringen er inkluderet i prisen.
Ekspeditionsgebyr:
Vi har et ekspeditionsgebyr på kr. 150 pr. destination. Bestilles til flere destinationer (f.eks.: Berlin og Prag) er ekspeditionsgebyret for hver ekstra destination kr. 100,-
Afbestillingsforsikring:
En bestilling er bindende og kan følgelig ikke umiddelbart afbestilles. Som minimum er depositum fortabt. Af samme grund anbefales det at tegne en Gouda sygeafbestillingsforsikring. Sygeafbestillingsforsikringen dækker i tilfælde af pludselig opstået sygdom hos den rejsende selv, dennes ægtefælle/samlever, børn/børnebørn, forældre/bedsteforældre, indbrud i huset m.m. Forsikringen skal bestilles samtidig med ordren på indkvarteringen eller inden depositum er indbetalt. Beløbet udgør 6% af rejsens pris dog min. kr. 75,- pr. police. Du kan bestille forsikringen hos os eller direkte hos Gouda – prisen er den samme.
Alle priser er opgivet af vores samarbejdspartnere og vi tager derfor forbehold for fejl og evt. prisstigninger på de enkelte destinationer.