Ferie i Toscana?

– overnatninger i Toscana

Toscana er uden sammenligning et af de smukkeste områder i Italien. Hjertet af Toscana ligger i trekantsområdet Firenze – Siena – Lucca, og tidligere var disse byer nogle af de mest betydningsfulde i Europa. Toscana er karakteriseret ved de lave og meget “bakkede” bjerge, som gør området så utroligt charmerende – og Venedig og Rom ligger kun få timers kørsel væk. Vi har overnatninger i form af vingårde, farmhouses, lejligheder, hoteller, pensioner, bed & breakfast m.m. til rimelige priser.
OBS: Der er blevet indført turistskat i de fleste italienske kommuner, som betales direkte til den lokale ferieboligudlejer ved ankomst til ferieboligen. Turistskatten varierer fra kommune til kommune og ligger for de fleste kommuner på omkring € 2-3 pr. person pr. dag (der betales for max. 10 dage).
De viste boliger er blot et udpluk af vores mange tilbud i Toscana. Kontakt os for yderligere muligheder!

Område 1: Chianti – Firenze

Il Palagio

Il Palagio er en helt enestående vingård, hvis historie går helt tilbage til omkring år 400. Den er i dag nænsomt restaureret efter meget strenge regler, så vingården fremstår så ægte Toscansk som det lader sig gøre. Samtidig er boligerne indrettet med alle moderne hjælpemidler og fornødenheder, såsom lækre badeværelser, køkken med opvaskemaskine, ovn, køleskab m/frys samt vaskemaskine. Der er en pragtfuld swimming pool (7x14m) og hver bolig har enten sin egen terrasse eller et separat opholdssted i haven, ligesom en stor fælles grill står til gæsternes disposition. Vingården består af i alt 6 boliger, som hver kan huse fra 2-6 personer. Fra terrasseområdet og Swimming poolen er der en enestående udsigt ud over Toscana. Alle boliger rengøres i løbet af ugen. Mulighed for wi-fi (skal bestilles)
Il Palagio producerer fremragende Chianti Classico vin, som forhandles i Danmark, bl.a. hos Laudrup Vin, Salling og Super Best.
Priserne afhænger af lejlighedstype og sæson.
(priserne er vejledende , maj – oktober):

2 personer pr. uge: 6.200 – 7.300
4 personer pr. uge: 10.600 – 13.100 (2 sovev. / 2 badev.)
6 personer pr. uge: 15.400 – 16.300 (3 sovev. / 3 badev.)
Mulighed for overnatninger på dagsbasis (min. 3-4 nætter) afhængig af sæson.
Korte facts:
● kun 800m til landsbyen Panzano
● gratis wi-fi
● mulighed for overnatning på dagsbasis. (min. 3 eller 4 dage)
● producerer fremragende Chianti Classico vin og olivenolie
● priser er inkl. rengøring i løbet af ugen samt slutrengøring
● mulighed for leje af mountainbikes
● vinsmagning – besøg i vinkælderen
● mulighed for “kokke-kursus” (min. 2 prs.)
● stort overdækket barbecue område

Bed & Breakfast “La Panzano”

“La Panzano” ligger midtvejs mellem Firenze og Siena midt i Chanti området i en hyggelig lille landsby. 8 værelser i alt (mulighed for 3-sengsværelse og 4-sengsværelse). Kun få min. gang til centrum af landsbyen, hvor der findes restauranter, indkøbsmuligheder, vinstuer, etc. Alle værelser har bad, terrasse, vandkoger, telefon og satellit TV. Udmærket morgenmad inkluderet i prisen. Det er muligt at grille i haven, hvor der flere steder er borde og stole til fri afbenyttelse. Køkkenet – som primært anvendes ved morgenspisningen – kan benyttes af gæsterne på aftalte tidspunkter
Priser:
Dobbeltværelse: fra kr. 600,- inkl. morgenmad
3-sengs værelse: fra kr. 800,- inkl. morgenmad
4-sengs værelse: fra kr. 1.050,- inkl. morgenmad
Korte facts:
● ligger i selve landsbyen Panzano
● internetadgang (trådløs)
● mulighed for at benytte køkkenet
● god busforbindelse til Firenze og Siena
● cykeludlejning i nabobyen (5 km)
● grillmulighed i haven

Bed & Breakfast “La Fonte”

”La Fonte” er et fantastisk hyggeligt lille B&B med kun 8 værelser og en utrolig flot beliggenhed. Oprindeligt var stedet et gammelt sommerhus som har tilhørt den berømte forfatter og filosof Niccolò Machiavelli. ”La Fonte” ligger i centrum af Chianti Classico, ca. 15 km fra Firenze, i Sant’Andrea i Percussina (San Casciano Val di Pesa), hvor den berømte florentinske forfatter boede. Værelserne har separat badeværelse og er udstyret med aircondition, satellit-tv og en flot udsigt. Der er swimmingpool med solarium. Mulighed for barbecue. Beliggenheden er meget central med korte afstande til seværdigheder som Firenze, San Gimignano, Siena, Volterra, Pisa og Lucca. Morgenmads-cafeen har en stor udendørs terrasse med en fantastisk panoramaudsigt ud over ”Chianti Bjergene” med de mange vinmarker. Det er muligt at leje cykler. Der er to gode restauranter i nærheden og hyppig busforbindelse til ”Tavernuzzi” og herfra videre til Firenze.
Priser:
Priserne afhænger af værelsestype og sæson. Følgende priser er vejledende pr. dag, inkl. morgenmad
Dobbeltværelse:
H: kr. 975,- pr. dag inkl. morgenmad
M: kr. 885,- pr. dag inkl. morgenmad
L: kr. 750,- pr. dag inkl. morgenmad
3-sengs værelse:
H: kr. 1.150,- pr. dag inkl. morgenmad
M: kr. 995,- pr. dag inkl. morgenmad
L: kr. 875,- pr. dag inkl. morgenmad
4-sengs værelse:
H: kr. 1.325,- pr. dag inkl. morgenmad
M: kr. 1.150,- pr. dag inkl. morgenmad
L: kr. 995,- pr. dag inkl. morgenmad
Korte facts:
● ligger i centrum af “Chianti Classico”
● gratis internetadgang (trådløs)
● busforbindelse til Firenze
● mulighed for leje af cykler
● grillmulighed i haven

01 Coli Querce

Ejendommen er et gammelt farmhouse som ligger med en flot panorama udsigt på bakkerne ved Tavernelle i Val di Pesa (se Toscana kort, område 1). Der er 6 boliger med tilhørende swimming pool og tennisbane. Alle 6 lejligheder er nyrestaureret og består af et opholdsrum med køkkenhjørne, en dobbelt sovesofa, et dobbelt soveværelse og et badeværelse. Der er kun 25 km til Firenze og 40 km til Siena – et godt udgangspunkt for ture til det hele Chianti området i det centrale Toscana. Mulighed for at leje vaskemaskine, tennis ketsjere og mountainbikes. Ved uge ophold, velkomst hilsen med smagsprøver på husets vin. Uden for højsæsonen også overnatning på dagsbasis (min. 2 nætter).
Priser:
Priserne afhænger af værelsestype og sæson. Følgende priser er vejledende:
Lejlighed med 1 soveværelse (2+2 personer):
H: fra kr. 9.600,- pr. uge
M: fra kr. 7.400,- pr. uge
L: fra kr. 5.100,- pr. uge
Lejlighed med 2 soveværelser (4+2 personer):
H: fra kr. 11.800,- pr. uge
M: fra kr. 8.900,- pr. uge
L: fra kr. 6.200,- pr. uge
Lejlighed med 3 soveværelser (6 personer):
H: fra kr. 12.800,- pr. uge
M: fra kr. 9.900,- pr. uge
L: fra kr. 6.600,- pr. uge
Korte facts:
● ligger kun 25 km fra Firenze
● tennisbane til rådighed.
● vaskemaskine til rådighed.
● mulighed for at leje mountainbikes.
● overnatning på både dagsbasis (uden for højsæson) og ugebasis

Villa C

Villa C er en fantastisk smuk Toskansk ejendom, beliggende på toppen af en bakke i udkanten af Impruneta, kun ca. 15 km syd for Firenze. Det er et absolut luksus sted for de, som vil kræse om sig selv og gerne vil bo med en pragtfuld udsigt – men samtidig tæt på byen. Stedet funger som Bed & Breakfast, hvilket betyder at man kan overnatte på dagsbasis. Der er i alt 8 værelser og 2 lejligheder. Villaen ligger lige udenfor den charmerende by Impruneta, hvor der en gang om ugen er kæmpemarked på torvet. Faciliteter på stedet: Parkering, trådløs internetforbindelse. Alle værelser har aircondition og er elegant indrettede med den største omhu for detaljerne og for bevarelsen af den Toscanske tradition.
Priser:
Priserne afhænger af sæson og er vejledende:
Dobbeltværelse:
Fra kr. 1.1185,- pr. nat, inkl. morgenmad
Junior Suite:
Fra kr. 1.285,- pr. nat, inkl. morgenmad
Lejlighed, 4 personer:
Fra kr. 2.045,- pr. nat, inkl. morgenmad
Fra kr. 12.200,- pr. uge, inkl. morgenmad
Korte facts:
● ligger i udkanten af byen Impruneata
● luksus sted for dem, der vil kræse for sig selv.
● restaurant
● alle boliger har aircondition
● trådløs internetforbindelse
● overnatning på både dagsbasis og ugebasis
● mulighed for opredning i forbindelse med Junior Suite.

Vicchio Castel

Greve in Chianti – ca. 15 km syd for Firenze Vicchio Castel kan dateres tilbage til omkring 1400 tallet. Beliggenheden på en af “toppene” i dalen omkring Greve in Chianti er ganske enkelt fantastisk – udsigten er imponerende (se Toscana kort, område 1). Vicchio Castel har 11 lejligheder og 7 værelser som udlejes på dagsbasis eller ugebasis. Mulighed for rundvisning i vinkælderen, inklusiv vinsmagning ved min. 2 dages ophold. Der er restaurant på Vicchio Castel. Alle værelser (ikke lejlighederne) har aircondition. Udsigten fra swimming poolen ned over Greve Valley er enestående! Alle værelserne har et fælles ”opholdsrum” med køleskab og mulighed for at lave te eller kaffe til fri afbenyttelse, hvis man ikke ønsker at tilbringe tiden på værelset. Restaurant på stedet (ikke åben alle dage).
Priser:
Priserne afhænger af sæson og er vejledende:
Værelser:
Dobbeltværelse: kr. 1.200 – 1.500  pr. nat
4 pers. (stue + 2 sovev. + 2 badev.): kr.: 2.500 – 2.700 pr. nat.
Mulighed for opredning til børn (ca. 300,- pr. nat)
Morgenmad (buffet) serveres i restauranten og er inkluderet i priserne.
Lejligheder:
2 personer: kr.: 1.500 – 1.700 pr. nat
4 personer: kr.. 2.500 – 2.700 pr. nat
Korte facts:
● ligger tæt på byen “Greve in Chianti”
● gammelt slot med fine traditioner
● gratis vinsmagning og besøg i vinkælderen for alle gæster
● overnatning på både dagsbasis og ugebasis
● restaurant på stedet (ikke åben alle dage)
● adgang til trådløst internet

Villa B

Villa-B er en luksus herregård beliggende ved byen Panzano (se Toscana område 1) med 30 individuelt indrettede værelser med enten ½ pension eller som overnatningssted med morgenmad. Herregården stammer fra det 16. århundrede og er restaureret til en fantastisk perle af et overnatningssted, hvor alt er blevet nænsomt bevaret. Hele stedet oser af diskret luksus og har karakter af et indbydende og intimt hjem med sine indbydende soveværelser og stuer, møbler, malerier, bøger og romantiske genstande fra familiens fortid. Omkring den store rosenhave findes swimming poolen, tennisbanen og en række terrasser, hvorfra man kan se det omkringliggende landskab, olivenlunde og vinmarker i Chianti Classico. Villaen har 30 individuelt indrettede værelser, med antikke møbler, gamle billeder på væggene, smukke tekstiler fra velkendte kunstnere og de karakteristiske terracotta gulve. Nogle af værelser har de originale spær og bjælker, nogle har egen terrasse. Alle værelser har internetadgang, tv-satellit-forbindelse, og minibar. De fleste af dem har aircondition. På køligere efterårsdage, under vinhøsten kan gæsterne sidde ved et af de tre ildsteder. Gæsterne kan også samles på baren, hvor der er høflig selvbetjening. Gratis parkeringsplads, Wi-Fi internet på værelserne.
Priser, dobbeltværelse Comfort:
H: kr. 2.400,- pr. dag inkl. morgenmad
M: kr. 2.100,- pr. dag inkl. morgenmad
L: kr. 1.800,- pr. dag inkl. morgenmad
Priser, dobbeltværelse Classic:
H: kr. 2.700,- pr. dag inkl. morgenmad
M: kr. 2.500,- pr. dag inkl. morgenmad
L: kr. 2.200,- pr. dag inkl. morgenmad
Priser, dobbeltværelse Superior:
H: kr. 3.100,- pr. dag inkl. morgenmad
M: kr. 2.900,- pr. dag inkl. morgenmad
L: kr. 2.600,- pr. dag inkl. morgenmad
½ Pension (middag):
Spørg om pris.
Korte facts:
● luxus sted for de “kræsne”
● ligger tæt på byen “Panzano”
● gammel herregård med fine traditioner
● halvpension eller morgenmad
● tennisbane, store velplejede haveområder
● overnatning på både dagsbasis og ugebasis

Bed & Breakfast “Country House”

B&B Country House ligger ca. 5 km syd for Greve in Chianti (se Toscana kort, område 1) i den lille landsby Panzano med udsigt over Vignamaggio dalen. En bekvem base for udforskning af Chianti området og vigtige Toscanske byer som Firenze, Siena, Arezzo og San Gimignano. Indkvartering tilbydes i form af bed and breakfast med værelser beliggende i stuehuset og lejligheder i de omliggende bygninger. Swimming poolen er 14 x 7m og er en saltvands pool. Den ligger i den fjerneste ende af haven, hvorfra der er en flot udsigt over dalen. Der er også et bordtennisbord og en legeplads til rådighed. Der er i alt 11 værelser og 3 lejligheder. Hvert værelse er unikt indrettet med sine egne farver og møbler. Alle værelser har en suite badeværelse med brusebad og hårtørrer. Værelserne er alle udstyret med aircondition, opvarmning, satellit-tv, video, mini køleskab og telefon. Hver lejlighed har en stue med en dobbelt sovesofa (og dermed 2 ekstra sengepladser), køkken og badeværelse med hydro massage badekar og bruser. Barbecue område til rådighed for gæsterne. Til den nærmeste restaurant er der kun få minutters gang. Privat parkering.
Vejledende priser:
Opredning: kr. 225,- pr. dag
Morgenmad: € 8 pr. person
Rabat ved ophold i en uge – spørg om pris
Dobbeltværelse, inkl. morgenmad:
kr. 1.145 – 1.345 pr. dag inkl. morgenmad
Lejlighed, 2 personer:
kr. 1.245 – 1.445 pr. dag
Lejlighed, 2+2 personer:
kr. 1.445 – 1.645 pr. dag
Korte facts:
● ligger lige uden for landsbyen “Panzano”
● saltvands swimming pool
● gåafstand til nærmeste restaurant
● barbecue område for gæsterne
● vaskemaskine forefindes (€10,-)
● 1 min. til busstop
● B&B eller lejlighed
● udlejes på dagsbasis – ingen faste ank. og afrejsedage.
● rabat ved 1 uges ophold.

01 Inalbi

Inalbi ligger kun 15 km syd for Firenze uden for byen Impruneta. Stedet har 7 værelser og 14 lejligheder af forskellige størrelser, der kan rumme fra 1 til 5 personer. Alle værelser er komfortabelt indrettede med country-stil møbler og tekstiler. Alle værelser har satellit-tv og et pengeskab. Der er to nedgravede svømmebassiner – begge med fin udsigt, og et område er afsat til grillområde. Stedet er meget børnevenligt. Selve ejendommen består af gamle landhuse som er blevet nænsomt restaureret med fuld respekt for de gamle Toscanske byggetraditioner. På stedet er der en restaurant med enkle, velsmagende retter, baseret på de Toscanske madtraditioner. Alle lejlighederne har en privat udendørs område, indrettet med siddepladser og parasol. Der er centralvarme til de køligere tidspunkter på året og der er et stort barbecue område nær ved swimming poolen til fælles afbenyttelse. Mulighed for morgenmad til ca. Euro 8,00 per person.
Vejledende priser:
Dobbeltværelse:
H: Kr. 1.000 pr. dag inkl. morgenmad
M: Kr. 1.000 pr. dag inkl. morgenmad
L: Kr. 950 pr. dag inkl. morgenmad
Lejlighed, 2 personer:
H: Kr. 6.200 pr. uge
M: Kr. 5.800 pr. uge
L: Kr. 5.200 pr. uge
Lejlighed, 2+2 personer:
H: Kr. 7.500 pr. uge
M: Kr. 6.900 pr. uge
L: Kr. 6.200 pr. uge
Lejlighed, 4+1 personer:
H: Kr. 8.800 pr. uge
M: Kr. 7.700 pr. uge
L: Kr. 7.300 pr. uge
Korte facts:
● ligger lige uden for byen “Impruneta”
● 2 swimming pool
● restaurant på stedet
● lejlighed eller bed & breakfast
● ingen faste ank. og afrejsedage.
● egen produktion af vin og oliven.

Casa Resort

Casa Resort er en gammel lille landsby, som ligger ved Borgo San Lorenzo ca. 30km nord for Firenze (se Toscana kort, område 1). Et helt igennem lækkert sted. Der er i alt 4 swimming pools, hvoraf de 2 hører til de 2 ”villaer” som ”privat pool” og de 2 andre (16 x 8m med jacuzzi) er til gæsterne i de øvrige boliger. Desuden er der wellness center med fitness, sauna, jacuzzi og 2 nyindrettede massage-rum. Der er gratis brug af tennisbane, mountainbikes, bordtennis, volleyball, fodbold og barbecue plads. Restauranten er åben med a la carte menuer alle ugens dage (kun for middag – ikke frokost) fra påske til slutningen af oktober. Der arrangeres små kurser i toscansk madlavning, guidede ture, naturalistiske udflugter, mountainbike ture, og i november og december den hvide trøffel søgning med hunde ude i terrænet. Casa Resort ligger ca. 3 km fra Borgo San Lorenzo – den vigtigste by i Mugello-dalen. Fra Borgo San Lorenzo, som er rig på små butikker og hyggelige restauranter, kan man komme til Firenze med tog på kun 40 minutter. Der er i nærheden 18-hullers golfbane, mulighed for at sejle og windsurfe samt mulighed for ridning. Alle lejligheder har typisk gammeldags toscanske møbler, egen indgang, privat udendørs opholdsområder med bord og stole, satellit-tv, safebox, køleskab. Der er trådløst internet overalt. Casa Resort fik i London (nov. 2010) tildelt titlen: “Most Exellent Charming Hotel of Mediterranean”
Korte facts:
● 4 swimming pools (de 2 hører til de 2 “villa’er”)
● tennisbane, mountainbikes, bordtennis volleyball gratis til rådighed
● lejligheder og værelser (B&B)
● kæledyr accepteres ikke
● gratis internet (wi-fi)
● tog til Firenze (45 min.)
● arrangering af vinsmagning, madlavning, guidede turer
● golf, windsurfing, ridning i nærheden
Priserne afhænger af lejlighedstype og sæson og er vejledende pr. uge. Hertil kommer obligatorisk slutrengøring:
Lejligheder, 2+2 personer:
H: ca. kr. 16.300 pr. uge
M: ca. kr. 13.600 pr. uge
L: ca. kr. 8.700 pr. uge
Lejligheder, 4+2 personer:
H: ca. kr. 17.500 pr. uge
M: ca. kr. 13.900 pr. uge
L: ca. kr. 9.600 pr. uge
Villa m/egen pool, 8+4 personer:
H: ca. kr. 48.800 pr. uge
M: ca. kr. 37.900 pr. uge
L: ca. kr. 24.900 pr. uge
Dobbeltværelse:
H: ca. kr. 2.045 pr. dag
M: ca. kr. 1.685 pr. dag
L: ca. kr. 1.375 pr. dag
Junior Suite (2 prs.):
H: ca. kr. 2.725 pr. dag
M: ca. kr. 2.125 pr. dag
L: ca. kr. 1.645 pr. dag
Sutie Deluxe (2 prs.):
H: ca. kr. 3.265 pr. dag
M: ca. kr. 2.785 pr. dag
L: ca. kr. 2.265 pr. dag

Greve – Lamole

Dette er et fantastisk sted, men man skal være indstillet på lidt afstand til nærmest by – både i afstand og i tid. Først 5 km op ad en asfalteret vej, som er smal, men i fin stand. Herfra de sidste 1,5 kilometer op ad en lidt stejl grusvej inden man kommer til boligen. Men belønningen er stor – det er stedet hvor man i ca. 700 meters højde og med flere kilometer til nærmeste nabo, oplever natur, stilhed og friskhed for alle pengene! Stedet har oprindelig (for ca. 600 år siden) været en blanding af kloster, kirke og romantisk bolig, men er nu indrettet som komfortabelt ”Bed & Breakfast” med i alt 8 værelser. Swimmingpoolen er med saltvand og der er i tilknytning til swimmingpoolen hydro massage / varmt spabad. Alle boliger er indrettet med køkkenhjørne, ovn, badeværelse med hårtørrer, satellit-tv, safe-box. Eget udendørs område.
Priserne afhænger af værelsestype og sæson.
Bolig T-1 (2 personer m/køkkenhjørne):
H: kr. 8.100,- pr. uge
M: kr. 6.600,- pr. uge
L: kr. 5.300,- pr. uge
Bolig T-2 (2+2 personer m/køkkenhjørne):
H: kr. 9.600,- pr. uge
M: kr. 8.100,- pr. uge
L: kr. 6.200,- pr. uge
Bolig T-3 (4 personer m/køkkenhjørne):
H: kr. 13.700,- pr. uge
M: kr. 11.300,- pr. uge
L: kr. 8.100,- pr. uge
Spørg vedrørende priser på dagsbasis.

Li Country Resort

Li Country Resort er et smukt og raffineret land feriested, beliggende kun ca. 15 km syd for Firenze (Se Toscana kort, område 1) opført i forbindelse med et gammelt palads. Li Country Resort består af 7 eksklusive lejligheder/suiter, en stor park der grænser op til en skov af kastanjetræer og en spektakulær swimmingpool med vandfald og hydromassage. Mulighed for bestilling af en personlig kok, mulighed for at gå lange ture (evt. med guide), cykelture, golf, etc. Services: Spabad, Swimmingpool, 10.000 kvadratmeter park, Parkering, Gratis Wi-Fi, Guidede ture, Vinsmagning, Madlavningskurser
Priserne afhænger af lejlighedstype og sæson og udlejes på uge eller dagsbasis (min. 3 nætter).
Lejlighed, 2 personer:
H: kr. 1.725,- pr. dag / 10.800,- pr. uge
M: kr. 945,- pr. dag / 6.500,- pr. uge
L: kr. 685,- pr. dag / 4.600,- pr. uge
Lejlighed, 4 personer:
H: kr. 2.625,- pr. dag / 18.200,- pr. uge
M: kr. 1.345,- pr. dag / 9.200,- pr. uge
L: kr. 900,- pr. dag / 6.300 pr. uge

Residenza Firenze

I en snæver gade midt i centrum af Firenze – tæt på Ponte Vecchio – ligger et hyggeligt lille “Residenza” i en lille gårdhave med i alt 5 ferielejligheder til 2-4 personer. Alle boligerne ligger i stueetagen omkring den lille gårdhave. Alle lejligheder har aircondition og køkken eller kichenette.
Korte facts:
● gåafstand til Ponte Vecchio
● aircondition
● fredeligt og roligt sted med gårdhavemiljø
Priserne afhænger af lejlighedstype og sæson. Følgende priser er vejledende:
Dobbeltværelse, 2 personer:
Dobbeltværelse: kr. 750 – 1.200 pr. nat.
Dobbeltværelse: kr. 4.700 – 6.700 pr. uge

Bed & Breakfast – “Nuove”

“B&B Nuova” ligger i centrum af Firenze – kun ca. 800m fra domkirken, tæt ved S.Croce Katedralen – og har 5 luksuriøse værelser med aircondition i tre prisklasser som alle ligger på 5. sal (bygningen har elevator). Hele ejendommen er en familieejendom, hvis historie går tilbage til en kendt Venetiansk maler som flyttede til Toscana i det forrige århundrede. Ejendommen er for få år siden blevet nænsomt restaureret. Hvert værelse har privat badeværelse dekoreret med venetiansk stuk og de har alle en fyldt køleskab med vand, læskedrikke og øl, som kan benyttes gratis, ligesom man kan lave te eller kaffe, ligeledes gratis. Desuden hårtørrer, aircondition og varmesystem, pengeskab, satellit-tv og radio, direkte telefonlinje, Plug and Play laptop stik og gratis internetadgang.
Korte facts:
● 2 parkeringspladser i nærheden
● gratis internetadgang
● aircondition
● gratis minibar
Priserne er vejledende pr. dag og inkl. morgenmad:
Dobbeltværelse Deluxe:
H: kr. 1.585,- pr. dag inkl. morgenmad
L: kr. 1.265,- pr. dag inkl. morgenmad
Dobbeltværelse Superior:
H: kr. 1.545,- pr. dag inkl. morgenmad
L: kr. 1.225,- pr. dag inkl. morgenmad
Dobbeltværelse Standard:
H: kr. 1.425,- pr. dag inkl. morgenmad
L: kr. 1.145,- pr. dag inkl. morgenmad

“Holiday House Grazie” – Firenze

”Holiday House Grazie” ligger mod øst, ca 3 km uden for centrum af Firenze, men med god offentlige transportmulighed til centrum (bus) og med god beliggenhed i forhold til motorvejen (A1) ved ”exit Firenze Sud”. Der er i alt 6 lejligheder og omgivelserne er fredelige og smukke i form af olivenlunde, vinmarker, cypresser og egetræer. Der er ca. 1 km til nærmeste indkøbscenter. Alle lejlighederne har internet adgang, opvaskemaskine og aircondition (betales separat efter forbrug) samt adgang til vaskemaskine (møntvaskemaskine). Der er swimming pool og en fælles Barbecue plads til fri afbenyttelse. Mulighed for udlejning på dagsbasis uden for højsæsonen.
Korte facts:
● 3 km til centrum
● tæt på Firenze og alligevel pålandet
● bus til Firenze – tæt ved motorvejsfrakørsel
● gratis internet (kabeltilslutning)
● aircondition
● swimming pool
● barbecueområde
● adgang til vaskemaskine
Priserne er vejledende. Dagspriser fortrinsvis i medium og lavsæson:
Lejlighed til 4 personer (2+2):
H: kr. 7.000 pr. uge / 975 pr. dag
M: kr. 6.000 pr. uge / 850 pr. dag
L: kr. 4.900 pr. uge / 800 pr. dag
Lejlighed til 5 personer:
H: kr. 9.500 pr. uge / 1.400 pr. dag
M: kr. 7.900 pr. uge / 1.250 pr. dag
L: kr. 6.900 pr. uge / 1.150 pr. dag

Område 2: Lucca

Corte Ben

Corte Ben er en ”feriegård” som ligger kun ca. 10 km fra Lucca (i retning mod Firenze). Feriegården rummer to suiter, fem værelser og tre lejligheder – alle meget stilfuldt møbleret. Der er restaurant på stedet, som også er åben for ikke boende gæster. Desuden en stor swimmingpool (9 x 18m). Der dyrkes vin og oliven på stedet. Alle værelser har aircondition. Desuden fjernsyn, telefon, internetforbindelse, mini bar, safe-box og badeværelse med hårtørrer. Hver lejlighed er veludstyret køkken, opvaskemaskine, fladskærms tv med satellitkanaler, varme- og klimaanlæg, safe-box, telefon, internetforbindelse, hårtørrer. Der er tilknyttet en rideskole til feriecentret med to ridebaner. Rideundervisning tilbydes til børn og voksne, samt organiserede rideture i naturen. Restauranten tilbyder typiske Toscanske retter tilberedt efter de bedste Toscanske traditioner.
Priserne er vejledende:
Dobbeltværelse:
H: kr. 1.150 pr. nat, inkl. morgenmad
M: kr. 915 pr. nat, inkl. morgenmad
L: kr. 475 pr. nat, inkl. morgenmad
3-sengs værelse:
H: kr. 1.575 pr. nat, inkl. morgenmad
M: kr. 1.250 pr. nat, inkl. morgenmad
L: kr. 915 pr. nat, inkl. morgenmad
Familie værelse, 4 prs. (2+2):
H: kr. 1.875 pr. nat, inkl. morgenmad
M: kr. 1.475 pr. nat, inkl. morgenmad
L: kr. 775 pr. nat, inkl. morgenmad
Mulighed for en ekstra opredning.
Korte facts:
● ligger mellem Lucca og Firenze – kun 10 km fra Lucca
● særdeles lækkeret og indbydende
● overnatning på både dagsbasis og ugebasis
● tilknyttet rideskole for både børn og voksne
● mulighed for halvpension

Rosa Bed & Breakfast

Et rigtig hyggeligt familieejet Bed & Breakfast sted, 4 km uden for Lucca. Der produceres vin, oliven olie samt honning og marmelade. Caterina og Paulo er søde værter, som kun vil gæsterne det bedste. Mulighed for at deltage i madlavningskurser, som foregår på stedet. Dejlig autentisk og varm atmosfære
Priser:
Dobbeltværelse: fra kr. 725,- inkl. morgenmad

Borgo, Bed & Breakfast

Dette B&B har en fantastisk beliggenhed og kaldes med god grund også for ”Paradiset”. Midtvejs mellem Lucca og Pisa, præcis dér hvor bjergene begynder (Pisa ligger fladt – Lucca ligger i bjergene), kører man op ad en snoet vej (vejen er ca. 2 km, asfalteret og i fin stand, men smal og stejl) og bliver belønnet med en fantastisk udsigt ud over sletten mod Pisa og hvorfra man faktisk kan se helt ind til det skæve tårn og helt ud til kysten nord for Livorno. Ejendommen består af 5 boliger, der ligger i forskellige plan. Der er ca. 18 lejligheder, alle med en terrasse eller en atriumgård samt et antal dobbeltværelser. Lejlighederne har enten 1 eller 2 soveværelser og er således beregnet til 2+2 personer eller 4+2 personer, idet der i lejlighederne enten er en sovesofa eller anden mulighed for opredning til 2 personer. Der er adgang til trådløst internet i receptionen. Fra swimmingpoolen er der intet mindre end en fantastisk panoramaudsigt
Priser:
Lejlighed, 2+2 personer:
H: kr. 9.100 pr. uge
M: kr. 7.500 pr. uge
L: kr. 5.700 pr. uge
Lejlighed, 4+2 personer:
H: kr. 11.300 pr. uge
M: kr. 8.300 pr. uge
L: kr. 6.600 pr. uge
Dobbeltværelse:
H: kr. 1.050 pr. dag (inklusiv morgenmad)
M: kr. 850 pr. dag (inklusiv morgenmad)
L: kr. 800 pr. dag (inklusiv morgenmad)
Korte facts:
● lejligheder og dobbeltværelser på dagsbasis
● en fantastisk udsigt
● adgang til internet
● swimming pool med enestående udsigt

Hotel / B&B Villa Lucca

Et 3-stjernet Hotel / B&B lidt ca. 5 km uden for Lucca. Villa Lucca har i alt 18 værelser og lejligheder, møde og konferencerum, helt ny swimmingpool med parasoller og liggestole. Det indre af villaen er indrettet i det 18. århundredes stil, valgt med omhu for at skabe en rolig, intim og romantisk atmosfære, hvor de gamle traditionelle funktioner går hånd i hånd med moderne bekvemmeligheder. Der er busstoppested lige uden for indgangen til hotellet. Spørg om pris på lejlighed.
Korte facts:
● der er wellness og sauna på stedet
● swimming pool
● restaurant på stedet
● privat parkering
● tæt på Pisa Airport (ca. 17 km)
Priser:
Lejlighed, 2+2 personer:
H: kr. 9.100 pr. uge
M: kr. 7.200 pr. uge
L: kr. 5.700 pr. uge
Lejlighed, 4+2 personer:
H: kr. 10.200 pr. uge
M: kr. 8.100 pr. uge
L: kr. 6.400 pr. uge
Dobbeltværelse:
H: kr. 1.050 pr. dag (morgenmad kan bestilles)
M: kr. 885 pr. dag (morgenmad kan bestilles)
L: kr. 850 pr. dag (morgenmad kan bestilles)
Korte facts:
● lejligheder og dobbeltværelser på dagsbasis
● en fantastisk udsigt
● adgang til internet
● swimming pool med enestående udsigt

Fru Landi

Ejendommen ligger kun et stenkast fra landsbyen Lari, hvor middelalderslottet ”Castello dei Vicari” også er beliggende, ca. 30 km øst for Livorno. Ejendommen er omgivet af en stor park med oliven og frugttræer og rummer i alt 8 lejligheder – alle i Toscansk stil. Der er restaurant på stedet, som serverer traditionelle Toscanske retter. Swimmingpool og et solarium til rådighed for gæsterne. Mulighed for at afholde maler kursus på stedet med 6-8 deltagere. Kontakt os for yderligere information.
Korte facts:
● 8 lejligheder
● swimming pool
● restaurant på stedet
● privat parkering
● tæt på kysten (ca. 30 km)
Priser:
Lejlighed 2+2:
H: ca. kr. 3.800 pr. uge
M: ca. kr. 5.000 pr. uge
L: ca. kr. 6.700 pr. uge
Lejlighed 6+2:
H: ca. kr. 7.500 pr. uge
M: ca. kr. 8.700 pr. uge
L: ca. kr. 10.700 pr. uge

Agli Orti

Agli Orti er på ca. 105 m² og beregnet til 6 pers. Agli Orti ligger i Lucca området – 10 km fra Lucca centrum. Huset har 3 soveværelser, 3 badeværelser, swimmingpool og en utrolig smuk beliggenhed. Huset er nyrestaureret og ligger på en bakke med en storslået udsigt over et toscansk landskab, når det er smukkest. Selve huset er i to etager hvor stueplan består af stor, lys stue med kamin og med et meget stort buet vindue med panorama udsigt (TV), muret køkken med ovn, køleskab, fryser, grill, opvaskemaskine, lille pulterrum med vaskemaskine, badeværelse med brus. På første sal er der et dobbeltværelse med eget badeværelse/brus, 2 dobbeltværelser, 1 badeværelse m. brus. Udsigten fra overetagen er om muligt endnu flottere!
Pris for 6 personer:
kr. 10.100 – 13.700 kr. (medium / højsæson)
Den opgivne pris er ekskl. obligatorisk slutrengøring og el/vandforbrug.
Obligatorisk slutrengøring og betaling for linned og håndklæder – ca. Euro 80,- betales ved ankomsten. Der betales ved ankomst et depositum, som tilbagebetales ved afrejse.
Korte facts:
● 10 km fra Lucca
● 6 personer, 3 soveværelser – 3 badeværelser
● en fantastisk udsigt

Område 3: VAL D’ELSA – CHIANTI – SIENA

La Palazzina

La Palazzina er en gammel herregård og et meget charmerende Farmhouse i Toscana beliggende i landlige omgivelser ca. 18 km. syd for Siena. Boligen var oprindelig en Herregård fra 18 hundrede tallet som nu er omdannet til 7 boliger. Alle boligerne er udstyret med antikke Toscanske møbler og med køkken, centralvarme og anden moderne komfort som garanti for et behageligt ophold. La Palazzina ligger på en bakketop (420m’s højde) med en pragtfuld panorama udsigt – i det fjerne omgivet af skove. Til stedet hører en stor swimming pool og der er ca. 5 km. til de nærmeste landsbyer “Casciano” og “Vescovado di Murlo”.
Priser:
Lejlighed til 2 personer: ca. 4.600 – 5.200 pr. uge
Lejlighed til 4-6 personer: ca. 7.500 – 9.400 pr. uge
Lejlighed til 10 personer: ca. 14.700 – 18.200 pr. uge
Mulighed for indkvartering på dagsbasis
2 personer fra: 750,- kr. pr. dag
4-6 personer fra: 1.300,- kr. pr. dag
10 personer fra: 2.100,- kr. pr. dag
Korte facts:
● kun ca. 18 km til Siena
● mulighed for indkvartering på dagsbasis

E-1200

Vingården ligger pragtfuldt mellem på den ene side de bløde Chianti bjerge dækket af vinmarker og skove og på den anden side den smukke Val d’Elsa med de mange små landsbyer – ikke mindst San Gimignano. Vingården er på 86 ha og der producers primært Chianti Classico vin og Chianti Classico extra virgin oliven olie. I forbindelse med vingården er der et gammelt Kapel. Vingården har 5 boliger, alle med egen indgang og med plads til fra 4 til 6 personer. Alle boligerne er meget rummelige, sparsomt, men komfortabelt indrettet. Desuden en stor park og en swimming pool på 7 x 14m. Der er mulighed for at bowle og spille bordtennis.
Pris for lejlighed til 4 personer:
H: kr. 6.000,- pr. uge
M: kr. 5.000,- pr. uge
Pris for lejlighed til 6 personer:
H: kr. 7.000,- pr. uge
M: kr. 6.000,- pr. uge
 Korte facts:
● producerer Chianti Classico vin og extra virgin oil
● ligger centralt mellem Firenze og Siena

E-400

Boligen ligger kun 2 km fra S. Gimignano (se Toscana kort, område 3). Stedet tilbyder ophold i nyrestaurerede boliger – i alt 7 lejligheder med køkken eller kichenette. S. Gimignano, der er kendt for alle sine smukke tårne, ligger midt i hjertet af Toscana. Den lokale vin er Vernaccia, og den er karakteristisk for netop dette område. Nyopført swimming pool (2008).  Ca. 40 km til henholdsvis Firenze og Siena.
Priser i højsæsonen:
2 personer: ca. 6.000,- pr. uge
4 personer: ca. 6.800,- pr. uge
5 personer: ca. 8.800,- pr. uge
 Korte facts:
● kun ca. 2 km til San Gimignano
● ny swimming pool fra 2008

E-500

Boligen ligger ca. midtvejs ml. Firenze og Siena (se Toscana kort, område 3). Boligen er en typisk ”Chianti – farm” som er blevet nænsomt restaureret med respekt for dens originale Toscanske arkitektur. Centralt beliggende midt i Toscana, 27 km fra Firenze og 35 km fra Siena. Farmen består af 2 bygninger og der er i alt 10 boliger som hver rummer fra 2-6 personer. Swimming poolen er 6 x 12m og den ligger med en flot udsigt. Det er muligt at overnatte på dagsbasis, min. 5 nætter i højsæsonen – ellers min. 3 nætter.
Priser, bolig til 2 personer:
H: fra 4.500 kr. pr. uge
M: fra 3.800 kr. pr. uge
L: fra 3.800 kr. pr. uge
Priser, bolig til 4 personer:
H: fra 6.600 kr. pr. uge
M: fra 5.600 kr. pr. uge
L: fra 5.600 kr. pr. uge
Priser, bolig til 6 personer:
H: fra 10.300 kr. pr. uge
M: fra 8.800 kr. pr. uge
L: fra 8.800 kr. pr. uge
Mulighed for overnatning på dagsbasis
(min. 5 nætter i højsæson, 3 nætter uden for høj sæson)
Korte facts:
● ligger centralt i Chianti, mellem Firenze og Siena
● udlejning på ugebasis og på dagsbasis
● flot udsigt

Område 4: SAN GIMIGNANO – GAMBASSI TERME

E-2200

Dette pragtfulde farmhouse ligger kun 2 km fra San Gimignano – den vidunderlige by, berømt for dens mange tårne – omringet af vinmarker som producerer Chianti og Vernaccia vine. Ejendommen består af 7 komfortable boliger. Fra den smukke swimming pool har man et helt enestående udsyn ud over vinmarkerne og oliventræerne ind mod San Gimignano. Stedet producerer og sælger vin og oliven olie. Der er desuden legeplads for børnene, mulighed for at benytte vaskemaskine og låne mountain bikes.
Ejendommen er en typisk toskansk gård ombygget til ferielejligheder beliggende lige uden for San Gimignano. Byen er let genkendelig takket være sin umiskendelige profil med de mange tårne. Ejerne af stedet ønsker at dele dette privilegium med alle som forstår at værdsætte “smagen” af historie, den fortryllende fortid og glæden ved, også blot for et par dage, at dykke ned i de steder hvor den italienske kultur er opstået og udviklet. San Gimignano ligger strategisk i kort afstand fra de to kunstbyer Siena og Firenze, men også i nærheden af den etruskiske by Volterra, den fortryllende Colle Val d’Elsa samt mange andre fascinerende landsbyer. Det er muligt at gå ad en lokal sti til San Gimignano på ca. 20 min.
Priser, lejligheder til 2+1 personer:
H: fra 7.200 kr. pr. uge
M: fra 5.800 kr. pr. uge
L: fra 4.700 kr. pr. uge
Priser, lejligheder til 2+2 personer:
H: fra 7.500 kr. pr. uge
M: fra 6.200 kr. pr. uge
L: fra 4.900 kr. pr. uge
Priser, lejligheder til 4-6 personer:
H: fra 10.400 kr. pr. uge
M: fra 8.800 kr. pr. uge
L: fra 7.100 kr. pr. uge
Mulighed for overnatning under en uge uden for højsæsonen
Korte facts:
● kun 2 km fra San Gimignano
● producerer Chianti vin, Varnaccia vin, dessert vin og olivenolie
● restaurant findes på stedet, men kræver forudbestilling
● mulighed for golf, tennis, ridning i nærheden.

F-Tenuta

Dette pragtfulde sted ligger få km fra Gambassi Terme, som er kendt for sine termiske bade (hydromassage, sauna, mudderbehandlinger, etc.) og kun 10 km fra San Gimignano. F-2200 har både lejligheder og værelser som begge udlejes på dags- eller ugebasis. Der er i alt 14 lejligheder og 6 dobbeltværelser. Alle værelser har badeværelse med brus, minibar, safe box, Sat TV og air condition. Der er 2 store swimming pools til rådighed og der er opvaskemaskine i lejlighederne. Udsigten fra haven og de 2 swimming pools er intet mindre end fantastisk.
Korte facts:
● kun et par kilometer til Gambassi Terme
● kun ca. 10 km til San Gimignano
● 2 swimming pools – åbne hele året
● reception åben 08.00-12.30 / 13.30-20.00
● værelser har minibar og aircondition
● morgenmad kan bestilles
● adgang til vaskemaskine
● mulighed for leje af cykler
Priser, lejligheder til 4+2 personer:
H: fra kr. 1.800 pr. dag / kr. 10.700 pr. uge
M: fra kr. 1.500 pr. dag / kr. 9.100 pr. uge
Priser, lejligheder til 5-7 personer:
H: fra kr. 2.200 pr. dag / kr. 13.500 pr. uge
M: fra kr. 2.000 pr. dag / kr. 11.900 pr. uge
Priser, dobbeltværelse (excl. morgenmad):
H: fra kr. 1.000 pr. dag
M: fra kr. 885 pr. dag
Kontakt os vedr. prisperioderne.
Alle gæster kan få morgenmad i restauranten (ca. € 8,-)

F-Casetta

F-Casetta består af 7 boliger, som stort set er i samme størrelse (70m2 – 100m2) og beregnet til 4 personer – evt. 4+2 personer (2 opredninger). Boligerne ligger meget afskærmet for hinanden og man har en meget god fornemmelse af, at være sig selv. Alle boliger har således deres eget udendørs område og boligen er udstyret med gaskomfur, ovn, telefon og Sat TV. Boligerne er typisk indrettet med 2 soveværelser og 1 eller 2 badeværelser. Der er adgang til en fælles vaskemaskine og der er overdækket p-plads. Fra swimming poolen – hvor hver bolig har sit eget område – er der en fantastisk panorama udsigt!
Mulighed for vinsmagning, leje af lokal kok, morgenmad (fra Euro 8,-), babysitter, madlavningskursus!
Priser, alle boliger – 4 eller 4+2 personer:
H: kr. 9.500 pr. uge
M: kr. 7.500 pr. uge
L: kr. 6.200 pr. uge
Korte facts:
● ca. 1,5 km til Montaione
● adgang til vaskemaskine
● ugentlig fremvisning af stedets vinkældre
● tilladt at medbringe kæledyr (skal aftales på forhånd)
● alle boliger har eget område med bord, stole, pergola og barbecue
● adgang til vaskemaskine
● mulighed for ekstra opredning

F-Bosco

F-Bosco ligger på toppen af en bakke, med en meget isoleret og fredelig beliggenhed, ca. 5 km fra Montaione. F-Bosco er en del af et større landbrug, som også omfatter en anden ejendom, ”F-Sapito”. Ad en lille sti der snor sig gennem kastanjetræer, cypresser og egetræer kan man gå gennem skoven til den anden ejendom og til den lille landsby ”S. Vivaldo”, hvor der i øvrigt ligger to fremragende restauranter. Ejendommen består af fem komfortable lejligheder. Den største (”Aida”) optager hele første etage og de øvrige lejligheder befinder sig således i stuetagen. Alle lejlighederne har dobbelte soveværelser med tilhørende privat badeværelse, gaskomfur med ovn, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister, opholdsstue, TV og telefon, egen indgang samt et reserveret område udendørs, fælles adgang til vaskemaskine. Evt. øvrige sovepladser er opredninger eller sovesofaer. Desuden parkeringsplads, 2 swimming pools (voksen bassin og børnebassin) og tennisbane. Ejendommens produktion af vin og øvrige økologiske landbrugsvarer kan købes på ejendommen. Mulighed for at fiske i en nærliggende sø, mulighed for leje af cykler. I nærheden adgang til golf, wellness (Gambassi Terme). Tilladt at medbringe husdyr (skal aftales på forhånd). Gratis ugentlig besøg på besøg på vingården.
Priser, lejlighed til 2-4 personer:
H: kr. 6.800 pr. uge
M: kr. 5.600 pr. uge
L: kr.: 4.900 pr. uge
Priser, lejlighed til 4-6 personer:
H: kr. 8.800 pr. uge
M: kr. 6.000 pr. uge
L: kr.: 5.100 pr. uge
Priser, lejlighed til 6-8 personer:
H: kr. 10.200 pr. uge
M: kr. 7.600 pr. uge
L: kr.: 6.100 pr. uge
Priser, lejlighed til 8-10 personer:
H: kr. 13.800 pr. uge
M: kr. 8.800 pr. uge
L: kr.: 7.300 pr. uge
Korte facts:
● ca. 5 km til Montaione
● tennisbane
● adgang til vaskemaskine
● ugentlig fremvisning af stedets vinkældre
● tilladt at medbringe kæledyr (skal aftales på forhånd)
● alle boliger har eget område med bord, stole, pergola og barbecue
● adgang til vaskemaskine
● mulighed for ekstra opredning

F-Sapito

Ejendommen ligger i 600 meters højde med en smuk udsigt over det omkringliggende landskab. En sti forbinder ejendommen til det berømte kloster San Vivaldo, også kendt som “Det Lille Jerusalem i Toscana” med storslået udsigt til Ramblers. En vandretur gennem ”Det lille Jerusalem” er en spændende oplevelse. Det er en række kapeller som illustrerer Jesus sidste vandring med korset op til Golgata. I forbindelse med klostret findes i øvrigt en rigtig god restaurant (”Il Focolare”). Der er i alt 8 lejligheder, som alle er udstyret med pejs, gaskomfur med ovn, telefon og satellit TV. Lejlighederne har egen privat terrasse med havemøbler, pergola, liggestole og grill. Desuden overdækket parkering, swimmingpool og grill samt mulighed for vandreture, fiskeri og jagt. Der er adgang til fælles vaskemaskine.
Priser, lejlighed til 4-6 personer:
H: kr. 9.500 pr. uge
M: kr. 6.900 pr. uge
L: kr.: 6.100 pr. uge
Priser, lejlighed til 6-8 personer:
H: kr. 11.200 pr. uge
M: kr. 7.900 pr. uge
L: kr.: 9.900 pr. uge
Korte facts:
● ca. 6 km til Montaione
● adgang til vaskemaskine
● ugentlig fremvisning af stedets vinkældre
● tilladt at medbringe kæledyr (skal aftales på forhånd)
● alle boliger har eget område med bord, stole, pergola og barbecue
● mulighed for ekstra opredning
● adgang til tennisbane (naboejendommen)

Borgo Colle

Ejendommen blev færdigrestaureret i 1996 og består nu af 15 lejligheder med to til fire værelser. Lejlighederne har alle moderne bekvemmeligheder, med separat opvarmning, fjernsyn og fuldt fungerende køkken, herunder køleskab og kaffemaskine. Alle lejligheder har havemøbler med bord og stole, og en grill. Der er ca. 9 km til Montaione. Gratis Wi-fi i fællesområdet. Udlejning også på dagsbasis (min. 2 nætter).
Korte facts:
● Udlejning ogås på dagsbasis
● 2 swimming pools
● tilladt at medbringe kæledyr (skal godkendes på forhånd)
● vinsmagning
Priser, bolig med 1 soveværelse (2 personer):
H: ca. 7.400 kr. pr. uge
M: ca. 5.400 kr. pr. uge
L: ca. 4.600 kr. pr. uge
Priser, bolig med 2 soveværelse (4 personer):
H: ca. 8.700 kr. pr. uge
M: ca. 6.500 kr. pr. uge
L: ca. 5.400 kr. pr. uge
Priser, bolig med 3 soveværelse (6 personer):
H: ca. 10.600 kr. pr. uge
M: ca. 8.200 kr. pr. uge
L: ca. 6.800 kr. pr. uge

F-Pietralta

F-Pietralta ligger på vejen mellem Gambassi og San Gimignano. En grusvej – ca. 1,8 km – fører ned til boligen, som ligger totalt fredeligt og man føler sig helt isoleret fra omverdenen med en pragtfuld udsigt ud over landskabet. Huset er et stenhus fra det 13. århundrede, som er blevet renoveret til 4 separate boliger, med hver sin indgang. Fra swimming poolen har man et fantastisk udsigt ud over landskabet. Der er grillmulighed og stedet producerer vin og olivenolie.
Boliger:
Acero: ligger på 1. sal og består af køkken, 1 dobbelt soveværelse, værelse med 2 senge, badeværelse med brus, egen terrasse.
Betulla: ligger i stuetagen og består af køkken, spisestue med pejs, 1 dobbelt soveværelse, 1 værelse med 2 senge, 1 badeværelse, egen terrasse.
Castagno: ligger på 1. sal og består af køkken, spisestue med pejs, 2 dobbelte soveværelser, 1 værelse med 2 senge, 3 badeværelser med brus, egen terrasse
Deuzia: ligger i stueetagen og består af køkken, spisestue med pejs, 1 dobbelt soveværelse, 1 badeværelse med brus, egen terrasse.
Korte facts:
● ligger mellem Gambassi Terme og San Gimignano (ca. 9 km)
● producerer ud over rødvin og hvidvin også grappa
● ligger totalt fredeligt (1,8 km fra landevejen)
● barbecue til rådighed
Priser, Acero (4 personer):
H: ca. 5.900 kr. pr. uge
M: ca. 4.900 kr. pr. uge
L: ca. 4.200 kr. pr. uge
Priser, Betulla (4 personer):
H: ca. 5.900 kr. pr. uge
M: ca. 4.900 kr. pr. uge
L: ca. 4.200 kr. pr. uge
Priser, Castagno (4 personer):
H: ca. 7.300 kr. pr. uge
M: ca. 6.500 kr. pr. uge
L: ca. 5.200 kr. pr. uge
Priser, Deuzia (2 personer):
H: ca. 5.000 kr. pr. uge
M: ca. 4.400 kr. pr. uge
L: ca. 3.200 kr. pr. uge

Pietro

En pragtfuld luksus villa på ca. 250 m2 kun få kilometer uden for Montaione og med kun ca. 20 km til San Gimignano. Villaen er i to etager og har 4 soveværelser og 4 badeværelser. Udsigten fra huset og fra swimming poolen (6 x 12m) er imponerende!
Første sal består af 2 dobbelte soveværelser og 2 soveværelser med hver 2 senge. Der er et badeværelse i forbindelse med hvert af de 4 soveværelser. Stueetage består af stor opholds- og spisestue med åben pejs. Stort køkken. Toilet. Stor overdækket terrasse med spisemulighed. Desuden, vaskerum, barbecue, sat TV.
Priser, 8 personer (mulighed for opredning):
H: kr. 25.500 pr. uge
M: kr. 18.400 pr. uge
L: kr. 14.300 kr. pr. uge
Korte facts:
● ligger mellem Gambassi Terme og San Gimignano (ca. 9 km)
● producerer ud over rødvin og hvidvin også grappa
● ligger totalt fredeligt (1,8 km fra landevejen)
● barbecue til rådighed

Casaccia

Feriestedet Casaccia er delt op i 12 lejligheder. Alle lejlighederne er restaureret med henblik på at bevare så meget som muligt af den originale struktur. Alle lejlighederne har tagbjælker i træ og florentinsk keramik flisebelagt gulv, møbleret i toscansk stil – meget hyggeligt og funktionelt. Hver lejlighed har et veludstyret køkken med gaskogeplader, elektrisk stegeovn, køleskab med fryser. Alle gæster kan uden beregning benytte sig af vaskemaskinen. Svømmebassinet for voksne er på 25x5m og har dybde nok til udspring. Børnebassinet er et område for de mindste, der uden for meget besvær kan glæde sig over at lege med vand. Haven er udstyret med bord, stole, solsenge og parasoller og man kan spise frokost udendørs og benytte udendørsgrillerne. Der er opstillet bordtennisbord og gynger til fri afbenyttelse.
Priser, 2+2 personer:
H: ca. 8.100 kr. pr. uge
M: ca. 5.900 kr. pr. uge
L: ca. 4.300 kr. pr. uge
Priser, 4+2 personer:
H: ca. 10.700 kr. pr. uge
M: ca. 6.900 kr. pr. uge
L: ca. 5.600 kr. pr. uge
Priser, 6+2 personer:
H: ca. 12.600 kr. pr. uge
M: ca. 9.300 kr. pr. uge
L: ca. 5.900 kr. pr. uge
Korte facts:
● ligger tæt ved Montaione
● børnevenligt med separat swimming pool og legeområde
● stor voksen pool
● gratis brug af vaskemaskine
● bordtennis til rådighed

Område 5: MONTEPULCIANO – CELLE SUL RIGO

Poggio

Poggio ligger I den sydlige del af Toscana, ca. 60 km sydøst for Siena. Stedet har en fantastisk beliggenhed med en storslået panoramaudsigt. Der er kun ca. 200m ned til landsbyen Celle sul Rigo og der er 5 km til landsbyen San Casciano dei Bagni, berømt i romertiden for sine termiske og livgivende bade. Der er 25 km til Chiusi (jernbanestation, exit A1 motorvej), 130 km til Rom og 110 km til Firenze. Stedet har en fortrinlig restaurant, hvor det er muligt virkelig at smage det Toscanske køkken, når det er allerbedst. I løbet af ugen er der som regel organiseret mulighed for smagsprøver af nogle af de bedste italienske vine (Brunello, Nobile, Chiant, etc.) samt pølser, skinke, ost og sidst – men ikke mindst – pasta. Er du ride interesseret er der fremragende muligheder for at dyrke denne sport – uanset om du er nybegynder eller ”professionel”.
Faciliteter på stedet: 2 Swimming pools, tennis bane, ridning, bueskydning, mountain bikes, restaurant.
Boliger:
Bolig med 1 soveværelse (2+2): Stueetage med entré med efterfølgende opholdsrum m/pejs og to enkelte sovesofaer, spiseområde og kitchenette. 1 dobbelt soveværelse. 1 badeværelse med brus.
Bolig med 2 soveværelser (4+2): Stueetage: med entré med efterfølgende opholdsrum m/pejs og to enkelte sovesofaer, spiseområde og kitchenette. 1 badeværelse med brus. 1. sal: 1 dobbelt soveværelse. 1 soveværelse m/2 enkelte senge. 1 badeværelse med brus.
Priser, bolig til 2-4 personer (1 soveværelse):
H: ca. 9.000 kr. pr. uge inkl. slutrengøring
M: ca. 7.600 kr. pr. uge inkl. slutrengøring
L: ca. 7.600 kr. pr. uge inkl. slutrengøring
Priser, bolig til 4-6 personer (2 soveværelser):
H: ca. 11.700 kr. pr. uge inkl. slutrengøring
M: ca. 9.600 kr. pr. uge inkl. slutrengøring
L: ca. 9.600 kr. pr. uge inkl. slutrengøring
Stedet fungerer desuden som Hotel/Bed & Breakfast, hvilket betyder at der er mulighed for overnatning på dagsbasis.

Di Stella

Di Stella ligger på et højdedrag i grænseområdet mellem Lazio og Toscana med en fantastisk panoramaudsigt. Boligen er helt dækket af sten som er hentet fra det lokale område og er overalt fint restaureret i detaljer for at bevare boligens historie og skønhed. Der er to etager i huset med hver to boliger. Begge lejlighederne har terre cotto gulve og er pænt møbleret og har TV (sat). Der er fælles vaskerum og mulighed for at grille. Swimming poolen er 6 x 12m. Der er 5 km til Acquapendente (forretninger, bank, postkontor, restauranter, apotek), 80 km til Siena, 140 km til Roma.
Priser, bolig til 2-4 personer (1 soveværelse):
H: ca. 6.200 kr. pr. uge
M: ca. 5.500 kr. pr. uge
L: ca. 5.000 kr. pr. uge
Priser, bolig til 4-6 personer (2 soveværelser):
H: ca. 7.000 – 8.500 kr. pr. uge
M: ca. 6.200 – 7.100 kr. pr. uge
L: ca. 5.200 – 6.200 kr. pr. uge

Piandigoro

Piandigoro er et gammelst sten – farmhouse placeret på en bakketop med en flot panoramaudsigt ud over det omkringliggende landskab ikke langt fra landsbyen Celle sul Rigo. Takket være en nænsom restarering er indtrykket af det gamle “farmhouse” bevaret omgivet af viinmarker og oliven træer. Der er to af hinanden uafhængige boliger på stedet, men med mulighed for at integre dem, såfremt dettte måtte være ønskeligt. Begge boliger er udstyret med TV (sat), vaskemaskine opvaskemaskine og grillplads. Swimming poolen er 6 x 12m og mellem 1,45 – 2,00 meter dyb. Der er 6 km til Celle sul Rigo (forretninger, restauranter), 20 km til Montepulciano, 10 km til San Casciano dei Bagni (termiske bade), 80 km til Siena, 140 km til Firenze, 160 km til Rom.
Boliger:
”I Lecci” (6 personer), ca. 80m2. Stueetagen indeholder opholdsrum med kitchenette og åben pejs. 1 dobbelt soveværelse. 1 badeværelse med brus. 1. sal.: 1 dobbelt soveværelse med eget badeværelse (brus), 1 værelse med 2 sovepladser. Badeværelse med kar.
“La Querce” (4+2 personer), ca. 70m2. Stueetagen indeholder opholdsrum med åben pejs og en dobbelt sovesofa, spiserum, køkken. 1. sal: 1 dobbelt soveværelse med eget badeværelse og brus, 1 dobbelt soveværelse, 1 badeværelse med kar.
Priser, I Lecci (6 personer):
H: ca. 11.300 kr. pr. uge
M: ca. 8.700 kr. pr. uge
L: ca. 6.000 kr. pr. uge
Priser, Le Querce (4 personer):
H: ca. 8.700 kr. pr. uge
M: ca. 6.500 kr. pr. uge
L: ca. 5.400 kr. pr. uge

Bellavista

Podere Bellavista er et charmerende ”land hus” på ca. 70m2 med 4 sovepladser, beliggende kun ca. 100m fra landsbyen Celle sul Rigo. Husets beliggenhed er enestående, da det så tæt på landsbyen alligevel er omgivet af natur og giver indtryk af at være beliggende ude på landet. Fra swimmingpoolen har man en flot panorama udsigt over Monte Amiata, Radicofani og Monte Cetona. Huset er for nyligt omhyggeligt blevet restaureret, men med fastholdelse af den originale Toscanske stil, både udvendig og indvendig. Boligen har swimming pool, vaskemaskine og opvaskemaskine
Stueetagen: indgang med opholdsrum / spiserum, åben pejs, et lille køkken, badeværelse med brus. Sal: 1 dobbelt soveværelse, 1 værelse med 2 senge, badeværelse med brus. Der er ca. 100m til Celle sul Rigo (forretninger, post kontor, tennis bane, mulighed for ridning), 6 km til San Casciano dei Bagni (bank, termiske bade)
Priser, 4 personer:
H: ca. 14.600 kr. pr. uge
M: ca. 11.000 kr. pr. uge
L: ca. 8.400 kr. pr. uge

Område 6: AREZZO – CORTONA

M-Lucci

Et rigtig dejligt autentisk sted! Den oprindelige borg stammer helt tilbage fra det 6. århundrede, men blev ødelagt i krigen mellem Firenze og Arezzo i det 13. århundrede – enkelte rester fra den oprindelige borg findes på stedet. I dag funger stedet som opdræt af Chianina kvæg og den næsten uddøde race af Cinta Senese svin, samt som jagtreservat og ferieboliger. Der er på stedet 3 lejligheder og 32 værelser til udlejning på dags- eller ugebasis. Farmen har sin egen helt fantastiske restaurant, hvor man kan smage ægte og typiske Toscanske retter og selvfølgelig stedets eget kvæg, svin og Chianti vin. M-Lucci ligger med en helt enestående panorama udsigt, totalt isoleret fra den almindelige hverdag. De sidste 2 km til M-Lucci er ad en grusvej (i god stand) og man føler sig virkelig hensat til naturen – ca. 500m over havets overflade. Stedet tilbyder følgende services: mountain bikes, swimming pool, gratis udflugt til at besigtige farmen (kvæg, svin), besøg i vinkælderen, billard, kokkekursus, ridemulighed (5 km). Værelserne tilbydes som standard, superior, suite og superior suite. Lejlighederne er til 4 eller 6 personer og er udstyret med opholdsrum, soveværelse(r), køkken og badeværelse. Lejligheden til 6 personer har 2 badeværelser.
Kontakt os vedr. prisperioder.
Priser, dobbeltværelse, standard:
H: ca. kr. 1.085/dag inkl. morgenmad
M: ca. kr. 985/dag inkl. morgenmad
L: ca. kr. 885/dag inkl. morgenmad
Priser, dobbeltværelse, superior:
H: ca. kr. 1.385/dag inkl. morgenmad
M: ca. kr. 1.275/dag inkl. morgenmad
L: ca. kr. 1.125/dag inkl. morgenmad
Lejligheder, 4 personer:
H: ca. kr. 1.950 pr. dag
M: ca. kr. 1.885 pr. dag
L: ca. kr. 1.765 pr. dag
Lejligheder, 6 personer:
H: ca. kr. 2.750 pr. dag
M: ca. kr. 2.685 pr. dag
L: ca. kr. 2.550 pr. dag

Poggio

Ejendommen ligger ved en historisk gammel landsby ca. 30km vest for Arezzo og er beliggende på en bakke med en smuk udsigt over Val d’Ambra. Lejlighederne er elegant møbleret med lokale toskanske møbler. Alle værelser har eget badeværelse og har aircondition. Hver bolig har spisestue, stue, køkken med nødvendigt udstyr, opvaskemaskine, køleskab og fryser. Alle enheder har adgang til en private have og / eller terrasse med bord og stole.  På ejendommen er der følgende til rådighed for gæsterne: tennisbane, fodboldbane, fitnessrum, tyrkisk bad, 10 mountainbikes. Swimmingpoolen er på 18 meter x 9 meter, med jacuzzi område på 6 meter x 4 meter. Boliger: Der er i alt 13 lejligheder (2 – 8 personer) samt nogle værelser som fungerer som B&B. Alle soveværelser har aircondition, som afregnes efter forbrug.
Priser, bolig – 2 personer, ca. 80m2:
H: kr. 10.100 pr. uge
M: kr. 8.200 pr. uge
L: kr. 6.500 pr. uge
Priser, bolig – 4 personer, ca. 80m2:
H: kr. 14.500 pr. uge
M: kr. 12.400 pr. uge
L: kr. 9.300 pr. uge
Priser, bolig – 6 personer, ca. 135m2:
H: kr. 21.100 pr. uge
M: kr. 17.700 pr. uge
L: kr. 12.700 pr. uge
Priser, bolig – 8 personer, ca. 240m2:
H: kr. 22.800 pr. uge
M: kr. 19.000 pr. uge
L: kr. 14.400 pr. uge
Dobbeltværelse med aircondition:
H: kr. 1.365 / 8.100 pr. dag/uge
M: kr. 1.165 / 6.900 pr. dag/uge
L: kr. 925 / 5.400 pr. dag/uge

Område 7: ANDRE OMRÅDER

Paciano

Ejendommen Paciano ligger faktisk i Umbrien, men tæt på grænsen til Toscana kun 500 meter fra det historiske centrum af middelalderbyen Paciano, ca. 10 km øst for Chiusi. Ejendommen rummer 7 lejligheder fra 70 – 95m2, med swimmingpool og udeområder. Hver lejlighed har sin egen overdækkede terrasse på ca.12 kvadratmeter med bl.a. udsigt til landsbyen Paciano. Lejlighederne er alle nyrestaurerede og består af en rummelig stue, 2 soveværelser hvor 1 er det ene har en dobbelt seng, det andet dobbelt værelse med 2 senge, badeværelse med brus. Desuden lejligheder med 3 soveværelser og 2 badeværelser. Swimmingpoolen (18x7m) er udstyret med liggestole, borde stole og parasoller.
Korte facts:
● gåafstand til den historiske by Paciano
● stor swimmingpool til rådighed
● gode spiserestauranter i byen
Priser, lejlighed 2+2:
H: kr. 4.800 pr. uge
M: kr. 3.900 pr. uge
L: kr. 2.700 pr. uge
Priser, lejlighed 4+1:
H: kr. 6.000 pr. uge
M: kr. 5.200 pr. uge
L: kr. 3.600 pr. uge
Priser, lejlighed 5+2:
H: kr. 6.900 pr. uge
M: kr. 6.000 pr. uge
L: kr. 4.400 pr. uge

Paradiso

Ejendommen Paradiso ligger faktisk i Umbrien, men tæt på grænsen til Toscana og den ligger ”på Landet” – uden for bymæssig bebyggelse, men der er kun ca. 3 km til den historiske by ”Paciano”. Ejendommen kan nås fra Paciano ad 2 grusveje (begge i god stand) – begge ca. 3 km. Ejendommen er et gammelt nyrenoveret landsted bygget i sten og består af 6 lejligheder (tre-værelses, to-værelses og en-værelses lejlighed). Huset indeholder en swimmingpool med panoramaudsigt, en fitness-tur på 3 km og en legeplads for børn. Fra ejendommen er der en fantastisk udsigt – næsten 180° – ind mod ”Chiusi” (Toscana) og mod ”Citta della Pieve” (Umbrien). Swimmingpoolen (12x6m) er udstyret med liggestole, borde stole og parasoller.
Priser, lejlighed 2 personer:
H: kr. 4.500 pr. uge
M: kr. 3.600 pr. uge
L: kr. 2.800 pr. uge
Priser, lejlighed 2+2 personer:
H: kr. 6.000 pr. uge
M: kr. 4.700 pr. uge
L: kr. 3.800 pr. uge
Priser, lejlighed 4+2 personer:
H: kr. 7.900 pr. uge
M: kr. 6.500 pr. uge
L: kr. 4.600 pr. uge

Binggeli Travel har nu
eksisteret i mere end 25 år,
med bl.a. lejligheder i Rom,
ferieboliger i Berlin, vingårde i
Toscana og ophold i Prag
som speciale
space
space
space

Hos Binggeli Travel får du først
og fremmest en personlig betjening.
Vi kender personligt de fleste af stederne
og flere af vores værter har vi haft siden
vi startede i 1991. Det betyder, at vi
kan rådgive og vejlede dig med
stor erfaring og med stor
hensyntagen til
dine ønsker

Vi har direkte
kontakt med mange af
vores værter, så vi kan begrænse
antallet af fordyrende mellemled.
Det skulle gerne betyde nogle
konkurrencedygtige priser,
som du kan være
tilfreds med.
space

Vi er et lille
rejsebureau og vi
er derfor nødt til at være
ekstra opmærksomme på, at yde
en god service. Det betyder, at vi næsten
altid kan kontaktes – på mail eller på
telefon – uanset hvornår på
dagen eller ugen, du
har brug for det.

Alle priser er opgivet af vores samarbejdspartnere og vi tager derfor forbehold for fejl og evt. prisstigninger på de enkelte destinationer.